Over ons

Aangenomen dat we allemaal wel onze ervaringen hebben met grote ICT dienstverleners; lange oplostijden, gepeperde rekeningen, moeilijke communicatie en aan het einde van de dag nog steeds niet helemaal je van het…. Proud Innovations wil het anders. Wij mikken op de doelgroep waar we geen ‘zware jongen’ hoeven te worden, maar eerlijke en flexibele diensten kunnen blijven leveren aan mensen die écht geholpen willen worden in het MKB.

Wij richten ons op waar ú baat bij heeft. Of dat een zorgvrije ICT omgeving is, een eigen mobile app, veilige cloud-opslag, een nieuwe website of de training van uw personeel… Dát is aan u!

Als actieve club van zowel leergierige, jonge honden, als door de wol geverfde rotten in het vak, zijn we meer dan in staat om op uw vragen de juiste antwoorden te geven en oplossingen te bieden. Als team staan we dan ook eensgezind achter onze kernwaarden;
Toegankelijkheid, Flexibiliteit, Samenwerking, Toekomstgericht, Individuele aandacht en verklaarbare prijzen.

Om ook een persoonlijk tintje aan deze introductie te geven, we ontspannen zoals we werken… passievol! Of het nu gaat om longboarden, kitesurfen, gamen of programmeren, de fun zitte’m in de inzet. Ook zijn we natuurlijk niet vies van een goed gesprek, het zonnetje, een BBQ en een koud biertje!

Al met al dus een dynamisch bedrijf die niet de intentie heeft om de ‘grootste’ te worden. Een bedrijf waar aandacht en communicatie centraal staan en ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en overleg. (Zolang het maar niet ten kosten gaat van de klanttevredenheid)