Maat Training

We verwachten steeds meer van ons personeel, functies worden breder, er moet met minder man hetzelfde werk worden verzet. Om de kwaliteit van het werk op het juiste peil te houden, is bijscholing vaak de juiste oplossing. Is het voor u ook belangrijk dat de leercurve van uw personeel in een constante lijn blijft stijgen? Laat ons dan meedenken over een training of cursus op maat! Voor 1 op 1 trainingen tot 5 personen tegelijk, kunnen we een lokaal aanbieden bij ons in huis. Dienen er meer personen getraind te worden, dan komen we gewoon op lokatie de training geven! Bespreek met ons uw wensen, we zorgen samen voor een passende oplossing.

De ROI voor een training is moeilijk uit te drukken in harde cijfers, hetgeen investeringen van deze aard vaak lastig maakt. Overtuig daarom uzelf ervan dat een propere training, uw personeel meer vertrouwen zal geven. Hier heeft ú, uw medewerker én uw klantenbestand direct profijt van!

Een nieuw administratie-systeem, een nieuwe printer, ja zelfs een andere koffiemachine heeft invloed op uw productie. Natuurlijk went men sneller aan een andere koffiemachine dan aan een nieuw admin systeem… Door de hele afdeling in een paar uurtjes de nieuwtjes van het systeem te laten zien, halveer je al snel de ‘acclimatisatie-tijd’. Door een update-training goed voor te bereiden, ervaart men zelfs een stukje teambuilding! Time and money well spent!

Saaie standaard trainingen. Uren met je collega’s bijna in slaap vallen in een muf hok. Niet iets om naar uit zien, om niet te zeggen; vooraf al gedemotiveerd.

Proud Innovations richt zich op bruisende cursussen, waar een actief deel van uw personeel wordt gevraagd. Natuurlijk leent het ene onderwerp zich er meer voor dan het andere, maar als het nodig is knopen we er een compenserende afsluiter aan vast!

Benieuwd wat wij met maat trainingen voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op!

Contact