Cloud diensten

‘Cloud’ is hot en dat is begrijpelijk. Het levert flexibiliteits-voordelen, neemt geen ruimte in van lokale storage en is altijd beschikbaar vanaf elke gewenste lokatie, op elke gewenste manier. Niet gek dus, om eens beter te kijken naar uw mogelijkheden op het gebied van onze cloud-diensten! Samen met Partner Portland zijn wij in staat om voor u de maximale functionaliteit uit de pakketten te halen, ondersteunen u vanzelfsprekend bij de ingebruikname en komen graag uw personeel toelichten over de functies!

AppRiver levert bekroonde oplossingen voor e-mail- en webbeveiliging aan organisaties van allerlei omvang en is een Software-as-a-Service-provider (SaaS). De service van AppRiver is te synchroniseren met smartphones, tablets en computers. Met de verbeterde Outlook Web Acess (OWA) hebben gebruikers met elk device met een internetconnectie altijd toegang tot hun mailbox.

Proud Innovations biedt door middel van FirmTel, VoiP en mobiele telefonie oplossingen voor de zakelijke markt.
De oplossingen van Firmtel stellen bedrijven in staat om telefonie zelf overzichtelijk te beheren en onderdeel te maken van de ICT-structuur en het ICT-beheer. Vaste, mobiele en privé telefonie kunnen geïntegreerd worden en als één geheel werken.

Datto maakt Business Continuity Services mogelijk voor iedere IT dienstverlener. Iedere willekeurige back-up is binnen zes seconden aan te roepen vanuit de lokale Datto appliance of in de Datto cloud. Of het nu een back-up van gister is, of die van een week geleden, de gebruiker bepaalt welke back up wordt gebruikt.

AVG Managed Workplace’s is een standaard pakket wat wij leveren en gebruiken voor het remote beheer van werkplekken en -wanneer mogelijk- het beheren van IT-infrastructuren. AVG is een tool waaraan makkelijk te wennen is en biedt verschillende mooie functies voor zowel de werkvloer als het beheer-team erachter.

Benieuwd wat cloud oplossingen voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact met ons op!

Contact